חפש רק בנושא זה





מנהל הספורט במשרד התרבות והספורט
הוועד האולימפי
החוויה האולימפית
איגוד השחייה
איגוד המשקולות
התאחדות הרכיבה
התאחדות הצלילה
ספיישל אולימפיקס
הסוכנות הלאומית למניעת סימום בספורט

 פורום חדרי כושר 
 פורום תזונה 
 פורום נטורופתיה 
 פורום פיזיולוגיה וספורט 
 פורום פציעות ספורט 
 פורום פסיכולוגיה 

פורום נטורופתיה

ד"ר מירה כהן שטרקמן Ph.D, ראש תחום לימודי נטורופתיה במרכז וינגייט לרפואה משלימה בבית-הספר למאמנים ולמדריכים ע"ש נט הולמן. נטורופתית, מתמחה במגוון מקצועות ברפואה טבעית-הוליסטית, מטפלת קלינית, עוסקת בכתיבה, במחקר ובהוראה בתחום הרפואה הטבעית וההתפתחות אישית. דוקטורט באוניברסיטת בר אילן בחקר עולם הרפואה אצל היהודים-הספרדים באגן הים התיכון. בוגרת B.A. במדעי הרוח מאוניברסיטת ת"א ובוגרת הפקולטה למשפטים באוניברסיטת ת"א LL.B, עורכת דין ומגשרת הוליסטית. חברה באגודה הישראלית לנטורופתיה ולתזונה טבעית ובאיגוד ההרבליסטים של עיל"ם.

לפרטים על לימודי נטורופתיה במכון וינגייט
למאמרים של מירה כהן שטרקמן הקליקו כאן
הגלישה באתר והשימוש בפורומים בכפוף לתקנון האתר

שמנים בכלל ובריאים בפרט שרית 07/01/17 11:21
מירה שלום,
בשוק קיים מגוון רחב של שמנים:זית,זרעי ענבים,פשתן,אבוקדו....
אילו שמנים בריאים לבישול ואפייה?
כמו כן שמן קנולה מהו? האם הוא בריא לטיגון ואפייה ?
והאם קנולה בכבישה קרה יותר טובה?
שמנים מירה כהן שטרקמן 17/01/17 10:46
שלום שרית,
"שמן הזהב" הים תיכוני הוא שמן זית. אפשר לבשל איתו, לטגן, להקפיץ ולאפות. כמובן בכבישה קרה ולא מזוכך.
לאחר מכן, לאפיה יותר עדינה אפשר להשתמש בשמן קוקוס איכותי.
לגבי שמן פשתן- מאחר והוא מתחמצן במהירות, מומלץ להנות מהשמן שבזרעי הפשתן על ישי טחינתם בסמוך לאכילתם.
שמן קנולה ושמן אבוקדו- אם תמצאי בכבישה קרה ולא מזוכך- טוב מאד

בבריאות טובה
מירה כהן שטרקמן
25.8.17 יום פתוח ללימודים במכון וינגייט

משתלם להשתלם

מבדק הזהב
הדרך לבריאות טובה הנשמרת לאורך זמן