חפש רק בנושא זה





מנהל הספורט במשרד התרבות והספורט
מכון וינגייט +Google
החוויה האולימפית
הוועד האולימפי
איגוד השחייה
איגוד המשקולות
התאחדות הרכיבה
התאחדות הצלילה
ספיישל אולימפיקס
הסוכנות הלאומית למניעת סימום בספורט

 פורום חדרי כושר 
 פורום תזונה 
 פורום נטורופתיה 
 פורום פיזיולוגיה וספורט 
 פורום פציעות ספורט 
 פורום לימודים 
 פורום פסיכולוגיה 

פורום נטורופתיה

מירה כהן שטרקמן N.D, R.Na, ראש תחום לימודי נטורופתיה במרכז וינגייט לרפואה משלימה בבית-הספר למאמנים ולמדריכים ע"ש נט הולמן. נטורופתית, מתמחה במגוון מקצועות ברפואה טבעית-הוליסטית, מטפלת קלינית, עוסקת בכתיבה, במחקר ובהוראה בתחום הרפואה הטבעית וההתפתחות אישית. אקדמאית ( (B.A. במדעי הרוח מאוניברסיטת ת"א ובוגרת הפקולטה למשפטים באוניברסיטת ת"א LL.B) ). עורכת דין ומגשרת הוליסטית. סטודנטית לתואר שלישי באוניברסיטת בר אילן בתחום חקר מקורות הרפואה הנטורופתית. חברה באגודה הישראלית לנטורופתיה ולתזונה טבעית ובאיגוד ההרבליסטים של עיל"ם. עורכת מדעית של הספרים: "ללא ריטלין- הטיפול הטבעי בהפרעות קשב וריכוז והיפראקטיביות", ד"ר ג'יי גורדון; "מדריך תזונתי למניעת הפרעות עיכול", לורה קנוף; "לקראת הריון", ד"ר מייקל לו.

לפרטים על לימודי נטורופתיה במכון וינגייט
למאמרים של מירה כהן שטרקמן הקליקו כאן
הגלישה באתר והשימוש בפורומים בכפוף לתקנון האתר

 

שמנים בכלל ובריאים בפרט שרית 07/01/17 11:21
מירה שלום,
בשוק קיים מגוון רחב של שמנים:זית,זרעי ענבים,פשתן,אבוקדו....
אילו שמנים בריאים לבישול ואפייה?
כמו כן שמן קנולה מהו? האם הוא בריא לטיגון ואפייה ?
והאם קנולה בכבישה קרה יותר טובה?
שמנים מירה כהן שטרקמן 17/01/17 10:46
שלום שרית,
"שמן הזהב" הים תיכוני הוא שמן זית. אפשר לבשל איתו, לטגן, להקפיץ ולאפות. כמובן בכבישה קרה ולא מזוכך.
לאחר מכן, לאפיה יותר עדינה אפשר להשתמש בשמן קוקוס איכותי.
לגבי שמן פשתן- מאחר והוא מתחמצן במהירות, מומלץ להנות מהשמן שבזרעי הפשתן על ישי טחינתם בסמוך לאכילתם.
שמן קנולה ושמן אבוקדו- אם תמצאי בכבישה קרה ולא מזוכך- טוב מאד

בבריאות טובה
מירה כהן שטרקמן
משתלם להשתלם

מבדק הזהב
הדרך לבריאות טובה הנשמרת לאורך זמן