הכנס את החיפוש שלך
לוגו וינגייט

חדר אוכל משופץ ומודרני למכון וינגייט

חדר אוכל משופץ ומודרני למכון וינגייט

מאת: צוות האתר
חדשות, מכון וינגייט
27 - 06 - 23

לאחר חודשי עבודה מאומצת ויסודית נפתח חדר האוכל המרכזי של מכון לאחר שזכה לשיפוץ יסודי שודרג בציוד מתקדם, ריהוט מודרני ומערכת בקרת כניסה חדשה

 

בשעה טובה, היום (שלישי) נפתח חדר האוכל המרכזי המשופץ והמשודרג של מכון וינגייט, המכון הלאומי למצוינות בספורט, לטובת קהל הספורטאים, העובדים, הסטודנטים וכל באי המכון.

חדר האוכל המודרני והמעוצב נחנך בהצלחה ובהתרגשות לאחר חודשים ארוכים של תכנון ועבודות בינוי ורכש נרחבות בהובלת שמשון שעתל, סמנכ״ל התפעול והתשתיות של המכון.
במסגרת השדרוג בוצע גם רכש נרחב של ציוד מתקדם וריהוט מודרני וכן הותקנה מערכת בקרת כניסה חדשה ומתקדמת.

שי אברהמי, מנכ״ל מכון וינגייט: ״זהו יום חג במכון! היום חנכנו את חדר האוכל המשופץ וזכינו לשבחים מקיר לקיר – ובקיצור כפי שאמרו רבים – פשוט וואו!
יבורכו כל העוסקים במלאכת הפרויקט ועובדי המטבח שטרחו ועמלו היום במיוחד עם חיוך רחב על הפנים״.

שלום רווח, מנהל מערך המזון וההסעדה של מכון וינגייט: ״הגשמנו חלום. כעת נוכל להמשיך ולספק את התזונה הטובה והבריאה באולם מרווח, יפה ומזמין שיאפשר לנו להעניק לקהל הספורטאים וכל לקוחותינו גם תזונה מטיבה ובריאה וגם חוויה קולינרית בכל ארוחה״.

בתמונה: מנכ״ל המכון שי אברהמי והנהלת המכון בהרמת כוסית עם צוות המטבח וחדר האוכל. צילום: אבי שי.

בתמונה: שמשון שעתל, סמנכ״ל תפעול ותשתיות עם שלום רווח, מנהל מערך המזון וההסעדה והתזונאית המרכז לרפואת ספורט ולמחקר, עינב גרוסמן, האמונה על תפריט ספורטאי אקדמיית וינגייט למצוינות והתאמת המזון המוגש בחדר האוכל לספורטאים.

מאמרים נוספים שיכולים לעניין אותך

שיבולת שועל – צמח "מוּלְטִי טָאלֶנְט"

שיבולת שועל – צמח "מוּלְטִי טָאלֶנְט"

ביה"ס למאמנים ולמדריכים, מאמרים, רפואה משלימה, תזונה טבעית
30 - 09 - 2024
קרא עוד
כנס מדעי הספורט ההישגי במכון וינגייט

כנס מדעי הספורט ההישגי במכון וינגייט

ספורט הישגי, חדשות, המרכז לרפואת ספורט ולמחקר, מכון וינגייט
23 - 09 - 2024
קרא עוד