הכנס את החיפוש שלך
לוגו וינגייט

נטורופתיה

פורום נטורופתיה

מנהלי הפורום

ד"ר מירה כהן שטרקמן
ד"ר מירה כהן שטרקמן / Ph.D, ראש תחום לימודי נטורופתיה במרכז וינגייט לרפואה משלימה בביתהספר למאמנים ולמדריכים ע"ש נט הולמן. נטורופתית, מתמחה במגוון מקצועות ברפואה טבעיתהוליסטית, מטפלת קלינית, עוסקת בכתיבה, במחקר ובהוראה בתחום הרפואה הטבעית וההתפתחות אישית. דוקטורט באוניברסיטת בר אילן בחקר עולם הרפואה אצל היהודיםהספרדים באגן הים התיכון. בוגרת B.A. במדעי הרוח מאוניברסיטת ת"א ובוגרת הפקולטה למשפטים באוניברסיטת ת"א LL.B, עורכת דין ומגשרת הוליסטית. חברה באגודה הישראלית לנטורופתיה ולתזונה טבעית ובאיגוד ההרבליסטים של עיל"ם.
הודעות
64
פעילות אחרונה
מזמן, 12:31
ההודעה האחרונה
לאתר חדשות חדש דרושים/ות לעבודה מהבית בהעתק הדבק וכתיבת מאמרים בצאט גיפיטי (CHAT GPT), לא נדרש ניסיון,
דנה / 10/04/25 12:31
אנחנו מציעים בניית אתרים וקידום אורגני לעמוד ראשון בגוגל, במחיר של אחד
בניית אתרים / 30/03/25 15:27
דרושים נהגים בכל הארץ ומכל הסוגים
driversjobbs1 / 10/03/25 23:07

פורום

הוסף הודעה חדשה

הוספת הודעה חדשה

ההודעות ותגובות

  • שלום. קראתי על "ניפלאות" תוסף אשווגנדה שעוזר לבעיות שינה, פרקים, ריכוז ומה לא....ברור שאני סקפטית כי כמה חדשים כבר לוקחת מלטונין 3מג או 6 מג וזה בכלל לא עוזר לי לישון טוב יותר. אודה על הסבר שלך לגבי האשווגנדה. אולי זה טוב רק למשווק. אני בת 82 סובלת מהפרעות בקצב לב\בעיות במפרקי ידיים רגליים ברכיים...\ כבר כמה שנים.
  • שלום. שאלה לגבי כמה תוספי מזון שקראתי שטובים לחיזוק הגוף .האם זה נכון או טוב רק למשווק? אנו זוג בני 80+. : דקל ננסי\היילופרו\ספירולינה5\אבקת אסאי\פלורדיקס ברור שלא לכל פרסומת אני מאמינה. אודה על תשובתך עדנה
  • שלום עקב כולסטרול גבוה התחלתי לקחת נוסטרול פעמיים ביום כבר חצי שנה וממשיכה עם נוסטרול לעוד חצי שנה האם יגרם נזק אם לוקחים במשך שנה ברצף? ופעמיים ביום?
  • חג פסח שמח, אאני סובלת משני דברים.. מחזור מועט ודליל אבל סדיר חודש בחודשו אבל בימים שלפני המחזור ובימים של לפני הביוץ אני סובלת מפלפיטציות וגם פעימות מוקדמות וסוג של הפרעת קצב, שללתי ענין לבבי הפרעות הקצב לרובן מגיעיות בימים של לפני ביוץ ומחזור האם q10 200 mg יוכל לסייע לפתור את בעיית ההפרעת הקצב? הוא בעיקרון לנושא הפרעות קצב נכון?
  • שלום, אני מעוניין לקחת passion flower לטיפול בחרדות. האם זה הוא תוסף המיועד לשימוש יום יומי ארוך טווח או שרק אמורים לקחת מידי פעם כשמרגישים צורך להירגע? יש השלכות או תופעות אם לוקחים את התוסף הרבה ימים ברצף?? שאלה נוספת בקשר למינון: יש לי תוסף בקפסולות של חברת solaray במינון 700mg. כמה מותר לקחת בבת אחת/ טווח מינון למנה? תודה.
  • שלום, לאור המלצה שקיבלתי, בשנים האחרונות אני מצחצח שיניים עם חצי כפית אבקת חוואר + 3 טיפות שמן אתרי ציפורן + 2 טיפות שמן אתרי ג'וניפר. מעולם לא היו לי בעיות בשיניים למעט נסיגת חניכיים. גם היום המצב בשיניים טוב ומשופר מבחינת מצב החניכיים. האם משחה זו מומלצת? האם רצוי לשלב שמן אתרי או חומר נוסף? תודה, אלי
  • שלום רב, קראתי שבאצות ים יש כמות ניכרת של סידן ובשל אוסטיאופרוזיס רציתי להוסיף מדי יום אצות לתזונה. ברקע שלי סרטן שד הורמונאלי. רציתי לוודא שאין לאצות ים השפעה הורמונאלית, שאכן אפשרי השימוש במקרה שלי
  • בחצי שנה האחרונה, שמתי לב שבכל פעם שאני מקבלת מחזור (גיל 46), אני משום מה גם מתקררת: נזלת, כאב גרון, שיעול אסמטי. בתחילה לא שמתי לב לקורולציה, אך בחצי השנה האחרונה שמתי לב שזה קורה בכל קבלת מחזור. שאלתי היא כיצד תוכלי לסייע בנושא, מבחינת חיזוק הגוף. תודה
  • בחצי שנה האחרונה, שמתי לב שבכל פעם שאני מקבלת מחזור (גיל 46), אני משום מה גם מתקררת: נזלת, כאב גרון, שיעול אסמטי. בתחילה לא שמתי לב לקורולציה, אך בחצי השנה האחרונה שמתי לב שזה קורה בכל קבלת מחזור. שאלתי היא כיצד תוכלי לסייע בנושא, מבחינת חיזוק הגוף. תודה
  • הבנתי שמחקרים הראו שמגנזיום יכול לעזור במקרים של פעימות מוקדמות ..... אבל מה קורה במקרה של עודף מגנזיום בדם? זה חכול לגרום להחמרה? הבנתי שבדיקות הדם של קופות החולים לא רלוונטיות לבדיקת המגנזיום כי הן בודקות רק את התאים מבחוץ ולא לעומק.. יש דרך אחרת לדעת? הפעימות מוקדמות מפחידות כאשר הן קורות.. 😔
  • אני מתעניינת לגבי תוסף תזונה קולגן ורציתי לדעת האם התוספת קולגן דגים באמת יעילה לעור הפנים, למפרקים ולגוף. האם היא תורמת לגוף כמו כל חלבון אחר או שיש לה ערך מוסף?
  • בבדיקת חיידקי מעיים התגלה שיש לי חוסר ב Roseburia sp וב Ruminococcus bromii מה המשמעות האם חש תוספים תזונתיים שיכולים להשלים ?
1 2 3 4