עקרונות התזונה הטבעית
עקרונות התזונה הטבעית
לחצו על השלוחה הרצויה
רכזת הקורס: ד"ר מירה כהן שטרקמן Ph.d ראש תחום נטורופתיה במכון וינגייט. נטורופתית, מטפלת קלינית והרבליסטית קלינית, אקדמאית ומנחת קבוצות מוסמכת. בוגרת תואר שלישי באוניברסיטת בר אילן, חוקרת תזונה, צמחי מרפא וארוחות חיים באגן הים התיכון ובספרות רפואה בשפת הלדינו.
קורס חובה במסלול לימודי הנטורופתיה.
הלימודים כוללים הרצאות עיוניות ותרגול חווייתי של הרכבת תפריטים אישיים ממזונות בריאים ובישול בריא.
הקורס נועד להקנות ידע מעשי בתזונה בתכנים מבוססי מחקר וכן בהשפעת התזונה על בריאות האדם.
נרחיב על החידושים המדעיים בתחום ונדון בנושאים מרכזיים מתחום הירקות, הפירות, אבות המזון, הבישול הבריא, החקלאות האורגנית והמזון טבעי – הלכה למעשה למען יצירת אורח חיים בריא.
המרצות בקורס:
ד"ר איילת רוזנפלד Ph.D. נטורופתית מוסמכת, בעלת תואר שלישי בכימיה אורגנית, האוניברסיטה העברית. מחברת הספר: "מתחילים לאכול נכון"
קרן זוהר אלחדד, נטורופתית מוסמכת.
בצוות ההוראה: נטורופתים בכירים בהובלת מירה כהן שטרקמן, ראש תחום נטורופתיה.
**מספר המקומות מוגבל, ניתן להירשם לקורס עד מועד הפתיחה על בסיס מקום פנוי.
30% הנחה בשכר הלימוד לאזרחים ותיקים: לאישה בגיל 62 ומעלה ולגבר בגיל 67 ומעלה.
הסמכה
למסיימים בהצלחה יינתן אישור של בית־הספר למאמנים ולמדריכים ע"ש נט הולמן במכון וינגייט, המעיד על סיום לימודים בקורס עקרונות התזונה הטבעית בהיקף השעות הנלמד בקורס.תוכנית לימודים
-
מזון טבעי מהצומח: דגנים, קטניות, פירות, ירקות, זרעים ואגוזים מזון מן החי: ביצים, דגים, בשר סוכרים טבעיים והשפעתם על גוף האדם והבריאות תכולת חלבונים, פחמימות, ויטמינים ומינרלים במזון הבריא צמחונות וקרניבוריות – הלבטים, ההסכמות והמחלוקות: גישות ומחקרים השפעת תעשיית המזון על איכות המזונות, חומרים מוספים למזון ממתיקים מלאכותיים חקלאות אורגנית ותעשיית המזון האורגני בישראל ובעולם סדנת בישול בריא
לקבלת סילבוס וליצירת קשר השאירו פרטים