הכנס את החיפוש שלך

עקרונות התזונה הטבעית

עקרונות התזונה הטבעית

ראש התחום
ד"ר מירה שטרקמן כהן
טלפון
098639530 098639530
מחיר הקורס
3,235 + 110 דמי הרשמה מוזלים באתר
סה"כ שעות לימוד
80
לכל מסלולי הלימוד

לחצו על השלוחה הרצויה (בנייד לגלול הצידה)

מועד הפתיחה
מועד הסיום
שעות הלימוד
מידע כללי
מועד הפתיחה 14/05/2021
מועד הסיום 20/08/2021
שעות הלימוד יום ו' 13:30 - 09:00
מידע כללי

ניתן ללמוד קורס זה גם כחלק ממסלול לימודי הנטורופתיה, ללא תוספת תשלום.

מועד הפתיחה
מועד הסיום
שעות הלימוד
מידע כללי
מועד הפתיחה 25/10/2021
מועד הסיום 24/01/2022
שעות הלימוד יום ב' 18:45 - 15:15
מידע כללי

ניתן ללמוד קורס זה גם כחלק ממסלול לימודי הנטורופתיה, ללא תוספת תשלום.

עקרונות התזונה הטבעית


רכזת הקורס:
ד”ר מירה כהן שטרקמן Ph.d ראש תחום נטורופתיה במכון וינגייט. נטורופתית, מטפלת קלינית והרבליסטית קלינית, אקדמאית ומנחת קבוצות מוסמכת. בוגרת תואר שלישי באוניברסיטת בר אילן, חוקרת תזונה, צמחי מרפא וארוחות חיים באגן הים התיכון ובספרות רפואה בשפת הלדינו.

 

קורס חובה במסלול לימודי הנטורופתיה.
הלימודים כוללים הרצאות עיוניות ותרגול חווייתי של הרכבת תפריטים אישיים ממזונות בריאים ובישול בריא.
הקורס נועד להקנות ידע מעשי בתזונה בתכנים מבוססי מחקר וכן בהשפעת התזונה על בריאות האדם.
נרחיב על החידושים המדעיים בתחום ונדון בנושאים מרכזיים מתחום הירקות, הפירות, אבות המזון, הבישול הבריא, החקלאות האורגנית והמזון טבעי – הלכה למעשה למען יצירת אורח חיים בריא.

 

המרצות בקורס:

ד”ר איילת רוזנפלד Ph.D. נטורופתית מוסמכת, בעלת תואר שלישי בכימיה אורגנית, האוניברסיטה העברית. מחברת הספר: “מתחילים לאכול נכון”

קרן זוהר אלחדד, נטורופתית מוסמכת.

בצוות ההוראה: נטורופתים בכירים בהובלת מירה כהן שטרקמן, ראש תחום נטורופתיה.

 

**מספר המקומות מוגבל, ניתן להירשם לקורס עד מועד הפתיחה על בסיס מקום פנוי.

30% הנחה בשכר הלימוד לאזרחים ותיקים: לאישה בגיל 62 ומעלה ולגבר בגיל 67 ומעלה.

מטרות הקורס
הקורס נועד להקנות ידע מעשי בתזונה הטבעית מבוססת מחקר ובהשפעתה על בריאות האדם.

הסמכה

למסיימים בהצלחה יינתן אישור של בית־הספר למאמנים ולמדריכים ע"ש נט הולמן במכון וינגייט, המעיד על סיום לימודים בקורס עקרונות התזונה הטבעית בהיקף השעות הנלמד בקורס.

תוכנית לימודים

  • מזון טבעי מהצומח: דגנים, קטניות, פירות, ירקות, זרעים ואגוזים
    מזון מן החי: ביצים, דגים, בשר
    סוכרים טבעיים והשפעתם על גוף האדם והבריאות
    תכולת חלבונים, פחמימות, ויטמינים ומינרלים במזון הבריא
    צמחונות וקרניבוריות – הלבטים, ההסכמות והמחלוקות: גישות ומחקרים
    השפעת תעשיית המזון על איכות המזונות, חומרים מוספים למזון
    ממתיקים מלאכותיים
    חקלאות אורגנית ותעשיית המזון האורגני בישראל ובעולם
    סדנת בישול בריא
    סדנת הבישול הבריא תיערך בהנחיית ד"ר מירה כהן שטרקמן, ראש תחום נטורופתיה ומחברת הספרים: "נטורופתיה במטבח" ו"פרוביוטיקה במטבח", ד"ר איילת רוזנפלד, מחברת הספר: "מתחילים לאכול נכון" והנטורופתית המוסמכת, קרן זוהר אלחדד, ובבהנחייתו של דורון מור, השף של מכון וינגייט, המתמחה בתזונה בגישת הרמב"ם ובתזונת ספורטאים.
קבלו מידע מלא

קבלו מידע מלא למסלולי הלימוד בווינגייט ובשלוחותיו

    שינוי גודל פונט
    ניגודיות