הכנס את החיפוש שלך
לוגו וינגייט

אירועים וכנסים

שומרים על כושר: יום עיון למפקדים במכון וינגייט

מאת: wingate
מידע ביוגרפי
חדשות, המרכז לרפואת ספורט ולמחקר
22 - 09 - 20

כמיטב המסורת הצבאית, התקיים ב-22.10.14 במכון וינגייט יום עיון בנושא: "כושר גופני ואורחות חיים" בהשתתפות כ-500 קצינות וקצינים מכלל יחידות צה"ל, מדרגת אלוף-משנה ועד לראש המטה הכללי, רב-אלוף בנימין (בני) גנץ

יום העיון נפתח בשעה 5 וחצי בבוקר באימון שחייה ובריצה אתגרית, שלאחריהם הוזנקה ריצת מפקדים עממית של כלל הקצינים, ביניהם הרמטכ"ל, רא"ל בנימין (בני) גנץ.

באירוע חולקו היחידות השונות לקבוצות כשהקצינים מתנסים בסבב בשלוש תחנות – אימון מחזורי, קרב מגע ופילאטיס, כשלצדן מתחם של חיל הרפואה שייעץ ונתן מענה מקצועי למבקרים בו.

לאחר מכן התכנסו הקצינים להרצאה מרתקת, שהעביר אריק זאבי, מדליסט אולימפי ואלוף אירופה בג'ודו לשעבר, לאחריה שמעו דברי סיכום מפי הרמטכ"ל, שאמר: "אנחנו אומנם רצים כאן היום בשביל הכיף, אבל הלוחמים שלנו צריכים את היכולות האלו כדי להתמודד בשדה קרב עצים ומאתגר. הכושר הגופני והקרבי חשובים לא רק בפאן הישגי אלא הם בפירוש כלי שאנחנו צריכים פיזית לתפקוד שלנו ובוודאי לכושר הלחימה שלנו". עוד הוסיף הרמטכ"ל: "כשאנחנו אומרים מחר מלחמה, זו לא רק פקודה אופרטיבית או ציוד, זה גם כשירות גופנית של האנשים שלנו".

 

מאמרים נוספים שיכולים לעניין אותך

הכנס הלאומי ה-3 למאמנים בנושא "מתכנון להצלחה"

הכנס הלאומי ה-3 למאמנים בנושא "מתכנון להצלחה"

מכון וינגייט, חדשות, ביה"ס למאמנים ולמדריכים
03 - 05 - 2023
קרא עוד
אולם ע"ש אגנס קלטי נחנך במכון וינגייט

אולם ע"ש אגנס קלטי נחנך במכון וינגייט

חדשות, מכון וינגייט, אירועים
16 - 04 - 2023
קרא עוד
שואף לאורח חיים בריא? דע את עצמך

שואף לאורח חיים בריא? דע את עצמך

תזונה טבעית, אימון ולמידה, ביה"ס למאמנים ולמדריכים, רפואה משלימה
23 - 03 - 2023
קרא עוד
Secured By miniOrange